kita ♥ awak :)

Sunday, 29 April 2012

WANNA MY OWN HOLIDAY !

Assalamualaikum , today macam hari ahad-2 yang lain amat membosan kan tpi hari ni tak ketara sgt kebosanannya sbb aku sibuk melayan kerenah adk-2 sampai tension ~ ahahha kidding , pgi mcm sllu lan kan , ptang aku excercise lagi mcm smlam aku kayuh basikal heheh , laju macam minah wermpit wooo tpi low class la hahah then malam aku dinner kat luar , picture mlam nih ada dlam nfon nak upload line slow macam siput babi ~ err -,- bak kata adik aku yang kecik skli *sabaq ja la hahahah
Weii esok skola , kay bosan ~ plus-2 esok aku kena pulak alahai menyampahnya ! kay la gtg bye tc guys aumm .

Saturday, 28 April 2012

Tears :')

Again today aku update lagi entry :( kenapa tiba-2 sebak weiiii ? fell something wrong .
SEBAB-2
 1 - rindu botak sangat-2 :'(
 2 - rasa keliru dengan perasaan ni :(
 3 - aku terlalu-2 rindu orang yang always ada dengan aku before tiba-2 aku berubah
 4 - aku tengah tgok cerita sedih , huwaaaaaaaaaaaaaa
  • okay guys biar aku jelaskan kenapa aku berubah dengan dorang *orangtersyng* sbb dia susah nak ckp kat sini tapi serius bukan kehendak aku . aku tak boleh nak jaga hati semua orang dalam sesuatu masa , kadang-2 and setiap hari msti ada hang skit hti or happy or hapa-2 je la dgn aku look ! aku tak sempurna bila aku jelaskan korang tak nak paham . weiii aku ni siapa ? selama ni pernah ke aku abaikan korang even aku demam , skit or penat or tengah susah sekali pun ! hm
UNTUK KEBERAPA KALIPUN TAK TAHU LAH AKU NAK CAKAP BENDA SAMA YANG AKU PUN ADA MASALAH EVEN AKU DUK SENGIH-2 MACAM KERANG BUSUK ! ERRR
satu lagi , weii kalau aku tak cari hang ! hang pun tak cari aku kan , kalau susah baru cari ! aku kenal weh hang ni , aku ja selama nih tergedik-2 dgn hang , weii sabaq-2 kalau bukan sbb aku syng hang gegila mcm gorila dah lama aku block , delete smua contack hang . terasa ? er lantak hang la . malas pikiaq . oh okay bye blogers gtg selamat nalam .  
Assalamualaikum ~ today ada kelas , k gila bapok aku malas ~ hahaha mula-2 planing  mcm today nak meet somebody ! argh lupakan ! kay klas sain hari ni , start pukul 10.30  , aku bgun kol 8 kms umah smpai kui 9 then aku ngadap tv ! awww kartun aku hehhe tak-2 today aku tgok cita cina title JOURNEY OF THE WEST , comel cita dia hahah fav aku . kay abai kan aku mandi kui 10 then time nih la aku kalut bagai smua haha , aku nak adit aku antaq tpi dia duk buat taik mata lgi , so ibu aku antaq so hampa thu la ibu aku bukan minah or mat wermpit mcm kteowg hahahah kay kidding smpai 10.30 tepat sbb aku force ibu aku swoh cepat sbb tkut kawan-2 aku masuk klas dah tggai dah last-2 aku smpai awai dri depa kay pecah record kejp ;p then nmpak my botak ! aw aw hahaha , dia senyum kat aku k jelly , syng isnin kta jumpa k i rindu you ;p hahaha jangan dengki wey ! haha kay fullstop then habis klas 12 , then adit aku ambik dia ajak pi meet somebody yg kmi dah plan , last-2 tak jdi nak meet , err aku dah lapaq ! aku pun hapa lgi pau lew adit aku makan kfc aw aw ! smua owg husya kerek ja kat kami aku rasa depa ingat kami dua couple kut sbb rapat sgt , oh lantak la sbb adit aku main suap-2 pulok ;p blik kui 2 , sbb kami lepak dua lama haha sembang merapu then blik . ptang aku excercise , cewah ! hahaha so sweet . okay-2 tuh ja kut end here bye aummm .
27/O4/2012
Hari ni sekolah aku cuti *jumaat , k untung la juga , dpt bngun lambt sikit . mcm slluaku akn bgun pukul 8 then tanpa sikat rmbut or gsok gigi aku akan trus kemas umah *bukan nya nak tunjuk baik tpi memg cengini kut hahah ptanng aku tadak la buat hapa-2 aku pi merendek dgn adik aku pi rumah lama kami , k teramat la rindu masa silam yg tak perlu ronsoi-2 ~ hahah end here for 27/04/2012 kbyee

Thursday, 26 April 2012

OMK ! hahah

Assalamualaikum , holla holla . today ape ea ? camera - kawan punya - excited - diketawakan - menyerang orang - gaduh - kong klas . peh superb ! -,- hahaha bak kata pepatah biar simpan dalam hati smpai tumbuh ubi ;p hahah aku merapu lagi . tgok la one day aku akn buat smua org ternganga-2 tgok aku , now bleh la perkecilkn aku tpi tggu laa ! hahaha nti jangan nak menyakai dgn aku plk time tuh tahu la aku buat apa memg aku bahan cukup-2 , masa tuh akan tiba juga , aku pun ada perasaan , ehhh ! btw hampa smua esok skola aku cuti ! yahuuuu , hahha ecewah haha today no date ~ ahhah tak kan hari-2 nak berkepit kan ^.^ tapi sembg juga bila selisih . aku selamber badak jo xD okay-2 end here , byeeeeeeeeee salam

Wednesday, 25 April 2012

Rindu ^.^

Assalamualaikum :) hee today happy dapat date dgn dia , aww aww ! hahah rindu sgt-2 rindu senyuman dia , hehe dia pun mcm tahu-2 ja aku nak jumpa dia elok aku lalu terus dia kuar . hee best wooo even tak bnyak borak sbb ramai sgt yang menyebuk hehh! haha dah la dia penyegan gila >< lain la mcm aku kan , heheh aku peramah ;p ecewah ! sejujurnya kami sweet even kiteowg tak texting , calling , webbie , chating xD heee walaupun dia tak reti nak tulis-2 surat kata i love you bagai mcm aku ;p hee tapi aku suka sgt cara dia bagitahu yg dia synng aku , face to face bagi aku 7.4.2012 is the moment pling awesome dlm hidup aku antara dia dan aku , akan aku abadikan slamanya didalam hati ini , ecewahhh hee ayat berbunga-2 aummm
bie , i dont want and never wanna lose you , so please be honest wif me , in fact i really love you synng until the time take away you from me :)
okay la byee assalamualaikum ;)

Tuesday, 24 April 2012

Just a bit fake smile

Assalamualaikum :( kan aku cakap start minggu nih aku akan hari-2 update blog sbb aku dah tade sape nak cite , tade sape aku nak pluk klu aku nangis :') yela mula-2 hujan then pelangi and pelangi tuh hanya sementara , aku benci the moment pelangi start hilang . Kbyeee

Monday, 23 April 2012

Fuhhh ~

Assalamualaikum , K today aku terkejut aku masuk lumba lari 400meter , sbb nak dkat 1 thun lbih aku tak masuk , and plus-2 aku tak berapa nak sihat . buktinya tadi gila buah pinggang blah kiri skit gila then semput , memg aku tak sempat nak hbis kan lrian sikit je lgi lau tak masuk separuh akhir . oh ya ! today birthday teacher tersyng , cikgu haidad kteowg selebrate tdi , dia blnja makan , aumm syng teacher haahha hm tpi aku agak kecewa la rini , aku duk gedik kat org , orang tak kisah kat aku hm k aku sedar :') kay blogers gtg byeeee ;)

Saturday, 21 April 2012

sunday is really boring

Morning , morning , morning . mcam biasa hari ahad yang membosan kan tiap-2 minggu cengini arghhh ! and tiap-2 minggu juga la hri ahad aku mandi lambt mcm skrng aku blum mandi lagi hahaa okay-2 act bukn nak story pasal ahad or mandi ke hapa . hm mcm entry sblum ni SF dah 100% pergi so aku kena la update blog hari-2 sbb tade sape aku nak cerita mwehehhe kay chill ^.^ huh ! nak tahu tak aku semakin gemok ? okay maybe ramai yang tak perasan tapi siyes brat aku pun dah naik , aku asyik bayang kan yang aku gemok ;D hahah gerenti comel hahah kidding saja maa , pagi tadi aku mkan punya la bnyak smpai ibu aku kata TENGAH HARI JANGAN MAKAN then dia membebel pasai gemok mcm-2 kay aku buat sumbu pekak jo ;D okay guys , gtg byeee aumm

Day by day everything change :')

Assalamualaikum :) weii aku nih malas gilo update blog hahah today aku gi skola merapu dgn budak junior , hahah act tak mcm junior pun tinggi sama ja haha depa smua comel-2 , tapi tak dapat spend time dgn bestie-2 ^.^ now depa busy dgn miurel . aku ja duk merapu ahahaha tak dak keja la kata kan . SF dah nak pindah , tambah-2 kteowg dah 100% tadak apa-2 . err malas nak ckp sebak weii , huh ! botak , wei serius aku ckp , aku rindu dia gegila mcm gorila tambh-2 kteowg tak mcg , skype , chating smua , kat skola pun dia gedik-2 malu err ! bila la dpt jmpa lagi kan >,< hari-2 aku doa kan dia hewhew :*
weii hampa tgok gambaq ni aku hadiah kan kat hampa smua ahaha aku naik gila dah skang ni kbyeee  aummm

Tuesday, 17 April 2012

Kenapa ?

Dear Blogers :'( Kay sedih dia ignore aku , kteowg da la ta IM-ing kat fb , TWIT-ing kat twitter , OTP pun tak ! Aku nih sebak ja , da la sllu ignore aku , sedih thu ta , aku rindu dia sgt-2 hari-2 pikiaq pasai dia . aduiiiii ~aku malas badmood pasai laki ni , sakit hti . hmm awak , kalau dah tak sayang saya gtw la , jgn buat saya mcm tunggui , sya ja yg asyik cri awak hari-2 tapi awak ? :'( please jaga hati saya jugakkkk .

Saturday, 7 April 2012

Thanks Ya Allah .

Ohoiiii haha ,Assalamualaikum ;) . Hello Pemblogers Sekalian . heee tgok tajuk ? kenapa ? cause da lama aku tunggu cinta sejati yang samaand maybe better dri FH yes aku da jumpa . even dia ta sehandsome aron aziz ;p tapi dihati aku dia la yang pling nsem even ada lgi yg nsem . aku syng dia , kiteowg couple 06.04.2012 :') aku memg ta sgka bnda nih jdi . Sumpah dia jauh dri hapa yg aku byg kan , dia lebih sweet dri FH , dia segalanya . today kteowg first date oh mula-2 aku rasa na nangis sbb mcm ta jdi ja . lastl-2 jdi jgak , act aku ada handball kat smk kuala kurau , then kawan aku punya bf bawak dia skli jmpa kawan aku tuh , aku pun follow , cra dia pndg aku , smuanya , hee tdi dia suap aku makn , dia tanya macam-2 , aku jadi segan plak dgn dia skang haha entah la dia buat aku sedar , aku ta na kehilangan dia ,aku just na khilangan dia if nafas aku terhenti ja tuh ja . Allah ja thu , hm tadi kwan-2 aku semua jeles tgok kteowg . na cite kat sini bnyak-2 private sikit ;p hahah sorry haha k lah gtg bye aumm