kita ♥ awak :)

Thursday, 29 September 2011

menipu itu aku tapi bukn hati aku :'(

. Dear diary , dya accident  lagi , aku nmpak dgn mata sendiri time blik skola tadi , aku tgok-2 terus nanges , allah ja taw hapa aku rasa time to , tulang tgn dya terkeluar , kaki dya terkepak , kepala dya ta henti-2 keluar kn darah . aku risau sgtt-2 . lau pon dya clash coup nan aku cmto ja aku still sygs dya ta penh rasa benci ka hapa . aku always engad time kteowg coup dlu , ya allah . dya caring , baek , manja , sweet , law pon ramai kata dya ta ensem ntuk aku tapi aku terima dya seadanya sehgga lha dya smbuh dri accident yg dlu dan trus tggl kn aku . aku kecewa sgtt-2 time to , tapi maybe to bley buad dya bahagia . aku redha . . aku sygs dya dn kash sygs aku terhdp dya ta pnh hlang . aku terpksa tpu dri aku yg aku ta sygs dya da tapi hati aku lebh tauw . aku engad time first dya husya aku , ya allah time to jgak aku jatuh hati kad dya . maybe memg bukn jodoh kami tapi hati aku ta pnh menipu .
p/s : for you sygs btw aku sygs hang sgtt-2 , jgn tggl kn aku weih . ta kesh if hang na skit kn hati aku ka hapa tapi tlg jgn pegi jauh .. aku sygs hang :'(

Wednesday, 28 September 2011

my lovely present ♥

Dear diary , today really-2 happy . dapt present dari AN and AI . aww! haha blek-2 terus aku bukak hadiah . bukn nya na bukak stoken ka hapa ka dlu . HAHA AI kasi shawl wana purple AN kasi tshirt elmo . hee! sygs both of you thap dewa ke 7 . act , aku blik lambt hari nh , first koir then moto taya pecah . dua kli da hari nh taya moto aku pech OMG! haih . tuktuk da kol 5 lebih . blik-2 aku terkam trus present towh! aww! HAHAH wuhuu! jangan jeles . oke end here . kbye ♥

Friday, 23 September 2011

allah menduga kita

dear diary , always ada yang dtg dan pergi . kenapa weih ? aku ta minta , kenapa ? sedih weih bila sowangg-2 dalam hidup aku pergi . tadi kens kad dkola kita ta na piki pasl nh , kita enjoy dgn bestie-2 kita then bila blek kita nanges lagi bila bukak lappy , sbb lappy kita wallpaper kita leta lukisan kew hapa nta yg AI buad ada tulis [aina kama] nama AI pon ada . kita rindu AI , rindu sgtt-2 :'(
for AI i'm so sorry , bukan na smua nh jadi . adet ta na aka sedih sbb adet . adet sedih sgtt-2 tahap babun . kenapa ? sebab adet ta sgka smua nh akan jadi . adet sygs aka gila babi thap dewa bin dewi .. tapi kenapa smua nh jadi ? adet nanges bla tgok fb aka . nanges bla tgok gamba aka . adet rindu sgtt-2 kad aka . dulu time adet nanges aka siap pujok lagi , kita wc sama-2 . adet rindu time to . rindu aka ckp [aka sygs adet sgtt-2] ya allah , kuad kn aku . kay adet taw dya yang dtg dlu dlm hidup aka . adet nanges smlm msa type im nan text aka smpai mlm adet nanges . now kuar kn entry pon nanges . adet susa na bia aka pegi tapi adet tepksa . kita jauh , dya dktt nan aka . better dya ja menang .. adet sygs aka bukn ta sygs . adet tataw na kata mcm mana ., herm AI ! AI . huhuhuhuh :'< jaga diri adet sygs aka sgtt-2 tahap dewadewi . engad adet sllu , adet ta penh lupa aka . aka happy k , jgn piki adet .
ya allah , aku anggp smua ini hanya dugaan dri mu ya allah .

Wednesday, 21 September 2011

capital f ♥

, dear diary , berkurun aku tggu dye .. tapi maybe dye maen-2 kod nan aku . alahai , aku da rasa cinta kad dye , wuhuuu! HAHHA happy bla dpt jmpa dya , tgok muka dya , argh! smua nya . hahah shhh~ secret kod . still waiting for you dear . i love you damn much until the end of time  ♥

Monday, 19 September 2011

i'm not ready -..-

seriously , totally i'm not ready to loving him more then a freind . i just wanna be honest wif my own self who i love and who not . now , please understands me dear.. forgive me :'< i cant bear all this .

Monday, 12 September 2011

goodbye forever ..

dear diary , today aku clash . tataw hapa slh aku .. kay lanta lha kn . manusia , one day dye akan rasa hapa aku rasa hari nh . jangan tnya aku sedih ke ta , kowg piki sndiri lha law owg yang kowg sygs tggl kn kowg .. hapa prasaan ? kay fullstop . kbye ..
p/s : for my ex aku betul-2 sygs kad hang .

Sunday, 11 September 2011

-,-

Assalamualaikum , dan salam satu malaysia . hari ini kita akan membincangg kan tentangg isu semasa . HAHA kay , stop merapu(!) act , aku tataw na update pasal hapa :) nta lew . HAHA bad news yang manyak tapi mls na cyte sbb entry lepas lepas pon ada kena megena dgn bad news nh , so ? kowg da tauw . ta pyh lha cyte kod . kay , manusia bley berubah kens ? yew lha memg aku manyak berubah . so what ? salah siapa . yg ta perasan perubahan nh sokay lew . aku ta mnta hang perasan pon . bukan aku yg minta smua nh jadi . slh aku kew ? kay , aku terima semua nh sebagai dugaan dari allah . sape kesh kn pasal aku . atoto , HAHA buad muka 5sen plak da aku nh . HAHA kay , skunk nh allah bayar cash jew kens kad dunia nh ? betul ta ? kay , diam .. haha , now ? alahai , aku malas na piki manyak . ea ? hidup aku skunk ta teratur ea ? thanks lew awak sbb perasan , caringg nya . haktuihh! HAHA wey bloger . end here ea sygs .. kbye . salam =) btw kali nh entry tadak gambaq malas na upload .

Friday, 9 September 2011

my born day ♥ my sweet 4teen .

Assalakualaikum . kay , hari nh hari jadi kita . thanks lew sape yang wish to . btw hadiah tade ke ? HAHA kay , tadi ada jamuan raya ja bukan party hari jadik aku oke! . alahai , ta best mana pon act , dpt snap dgn sahabat aku . but ta sempat na snap sama mummy aka kaq jiha . then abes to aku balek , g kenduri nan maksu . HAHA
to jew lha kod n abes to aku kuar kn entry nh . btw lagi sekali most thanks ntuk smua yg wish ta kesah lha yang kenal kew ta kenal . HAHA gila babi punya ramai wish friends aku kad fb 3029 yang da wish setakat nh 1990 . HAHA ta ramai macam hang! kay , hadiah ? ta dapat lagi do . tape lew meymey setiap tahun macam nh . oke bloger end here , tggu entry yang akan dtg ♥ . kbye

Thursday, 8 September 2011

present (:


assalamualaikum . sawadikapp! ceewah . oke , kita dptt present birthday awal dr EM , act .. dye baek sgt-2 . k , aku bukan puji sbb dye kasi present tapi sbb cara dye .. semua nya . kay happy-2 jugak yg ta best MA ta dtgg umahh . huhu -..- kay sedey . alahai , dye busy kod , tape ta dtg pon tape .. janji dye oke :) ilysm MA n EM  ♥.
kay , kita end here , tc bloger! salam 1 malaysia . HAHA
                                                             (present yg EM kasi)

Tuesday, 6 September 2011

jodoh kita ♥..♥'

. Assalamualaikum! dear diary .. act , aku malas na update . malas yangg teramat , k .. tgok sendiri tajuk da taw aku na ckp pasal jodoh . huh! kay , alahai .. da memang aku pusing-2 clash coup clash coup nan musawwir , but da jodoh na kata hapa , bukan na kata aku tade sape na! kay , ada jugak bukan 1 bukan 2 bukan 3  .. aku ta miskin oke! (na btw aku ta sehodoh yg kowg sgka) HAHHA kay , tapa lha . kitaowg pon da kenal hati budi masing-2 , so ? lanta lha owg na kata hapa bukan hang punya superman pon! hello , dye husband aku oke . HAHAH kay , gedik sikitt . huh! alahai , aku paling benci , meluat n rasa na kasi makn kaki aku nh kd owg yg suka maen tikam kawan sendiri . aku da manyak kali jumpak! kay , lau bnda nh jadik lagi . SUMPAH! aku ta kn maaf kn hang . aku sabar pon ade tahap yew kawan . tgok jew aku cmnh , hati sapa taw kawan .. kay now kita na tido , nyte bloger . kbye muwah!! hikhok -..-

Sunday, 4 September 2011

i want a choice!


#jika aku diberi peluang untuk pergi jauh dari semua liku-2 yang ada disekeliling aku , aku akan hargai peluang itu dan ta kan sesekali-2 sia-2 kn nya :'<

Saturday, 3 September 2011

dunia aku hari ini ..

Assalamulaikum , bloger kenapa keliling aku ramai yg iri hati nan aku ? kay , aku ada buad slh ka ? kay .. bley ta aku na pergi jauh dari org-2 macm nh ? alahai , kay aina nh dugaan dari allah . kay , na mara buad hapa kens ? bukn dya na mengaku slh dya pon . sape pon law buad slh ta kn penah na ngaku . satu hari akan terbukti jugak kebenaran yg dya ttup nan kebohongn dya to . alahai , skunk kad dunia allah bayar cash saja maa :) hee! so ? aku pon try to be cool . haha nh na ckp , aku always doa kn semua umat islam dipelihara iman nya n beri hidayah . kowang smua jgn lha kata tadak sape sygs kowg da sbb allah sygs kad smua hamba nya .. hee! aku pon sygs kad kowg alaahai , kowng buad taik mcm mana pon . aku tetap maaf kn .. sape aku na hukum-2 kowg kn .. oke end here tazkirah hari ini . HAHAH kbye .. assalamualaikum <3

Thursday, 1 September 2011

salam , kay aku malas na update sbenarnya .. ewm act , aku sedih sikitt . kay raya tahun nh ta mcm tahun lpas . tade SF , sllu kita raya sama-2 .. dye sllu story smua mslh dye kad aku .. dye sllu nasihat aku , nta lha .. tahun nh dye lupa kad aku kod , nta lha .. aku taip bnde nh smbil na nanges . HAHAH mayb aku rindu dye kod . sygs dye sgt-2 , dye da ade adek angkt baru . tape lha , aku just bekas adek angkt dye . jjur aku ckp aku sedih betul ta dpt raya nan dye . dye lupa aku ka ? ya allah . ewm . always doa kn dye . dye shat ke ta ? aku ade call dye tapi dye asyik busy ja . kay aku paham .. oke , raya ke3 ex aku pa'an , dye dtg umah nan kawan-2 dye . aku happy :) dye lbih happy bila aku tade . kay tape aku hanya masa silam dya . then kaq may (anakangkatibu) dtg jugak masa raya ke3 then sepupu pon dtg dri melaka . waaa! penuh kod umah aku , kay kaq may blek hari nh . cousin blek ahad . kay aku rimas barang aku smua na gna then lappy aku gna 24 jam . esh! nyampah betul . hapa lagi aku na cytw huh! nta lha , end here jw lha kod , kbye bloger :)