kita ♥ awak :)

Friday, 22 June 2012

Cupcake Kegemaranku Enak Selalu Takkan Jemu :p

Bismillah, Assalamualaikum guys :D K lama tak update agak dah 2 weeks maybe. aku pung lupa. hey-2 , ada aku cerita aku kuat makan cupcake ? tak kan ? now nak cerita nih modai aku nak update entry kali ni :D haha . k-2 aku suka sbb bnyak warna , bgi aku cupcake ni bukan stkat bnyak warna tpi comel pulak tuh malah boleh dimakan :D Okay serius aku nak gila bf aku kasi aku cupcake everyday , wow! so sweet right ? haha dont be jelly-2. nyummy-2. delicious ~ haha Okay Guys. End Here , Boboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muahhhhhhhhhhhhhhhh

Wednesday, 13 June 2012

Mengertilah.



Assalamualaikum , Bimillah . lama tak update entry :') ohmaii haha kenapa ? sebab tada yang ingin dikongsi , hanya ingin disimpan didalam hati haha. almaklum blog ni bukannya privasi pung. okay start bercerita pula. seperti semua tahu selpas botak pergi jauh dari aku , shafeq mula hadir selalu teman aku tat kala aku mula sepi . wei okay aku tak suka update entry guna ayat poyo tapi ni yg terlintas :D okay then dia la tempat aku mengadu , dia jaga aku dgn terlalu baik , sehingga dia pernah berkata beberapa kali yang dia ingin mengahwiniku , hati mula berputik-2 , namun ia tidak lama juga dia tinggalkan aku pergi tanpa melihat aku lagi mencari penganti . Allah mengetahui lalu menghantar diniy merawat hati ini lagi , aku semakin sembuh , luka itu semkin hilang namun hati tak pernah melupakan apa yg terjadi. saban hari diniy menjadi lebih penyayang , senyumannya bagai membawa aku melayang-2 oh indah ;) sekali lagi aku diuji , shafeq hadir kembali ? mengapa hati mula terikat dan tidak ingin dia pergi ? mungkin terlalu bnyak kenangan bersamanya walau tidak pernah bersua , hati sudah lama terikat , cuma tidak ingin ditinggalkan lagi , diniy bagaimana ? aku tidak mahu dia terluka tat kala melihat aku bahagia , mampukah aku melepaskan shafeq ? oh tuhan dia terlalu sempurna buat aku. melihat gambarnya pun sudah mula membuat aku megalirkan air mata . k hanya disini , Assalamualaikum :'(