kita ♥ awak :)

Saturday, 26 May 2012

Balik kampung :D

Bismillah , dengan nama Allah aku mulakan menaip haha , okay-2 selamat bercuti guys . best kan ? dapat bangun lambat , tak payah kalut nak basuh kasut sekolah , nak iron baju sekolah xD tpi aku ada kelas smpai isnin minggu lagi stu , then baru betul-2 free , semalm 26/05/2012 balik kampung jumpa nenek :) hm jujur kampung tempat pling membosankan haha mahu tengok gambar ? tak payah la , line slow sgt -.- haha geram pulak hati kite nih . gtg byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Monday, 21 May 2012

puasa qada .

Assalamualaikum , this week last exam and last skola then cuti 2 minggu hoho sukasuka hahah tapi ada kelas :/ eh minggu ni aku buat puasa ganti ye la kan , ramadan dah nak tiba hoho . hm sekrang kaki aku kerap mcm lumpuh ,kejp okay kejp tak :( sakit wooo terseksa juga la nak jalan lemah gila plus-2 aku puasa haha tpi energy aku mampu mengatasi segalanya :D aku pun bersemngt nak exam arab :o haha bukan sebab dpt hidayah or what tpi aku dah semakin rajin menghafal :p haha serius cakap btul kata uncle din aku yang aku akan diuji dgn pelbagai ujian , hari demi hari , semkin sukar , aku kena tabah . huhu eh harus lah akukan kuat ! like ironman aku bagai nak menitis air mata bila lpas solat time aku berdoa , aku mengadu mcm-2 kat Allah . hehee almaklum aku tiada siapa yang mampu menjadi pendengar setia hanya Allah ^,^ eh gtg byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Saturday, 19 May 2012

birth day :o

Bismillah , dengan nma Allah aku mulakan . k aku suka main application kat facebook . ada app nih pasal tarikh lahir then aku try . dia keluar yang ni serius smua btul tpi masa hadapan ? waAllahhualam . Insyallah kalau btul Alhamdulillah :D

Anda adalah sangat pintar, jujur​​, lucu, degil, rajin, jujur​​, cemburu asas pertandingan, baik hati, mesra dan pihak berkuasa. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda adalah bebas, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah bimbingan orang lain. Anda akan suka pada usia muda dan akan berkahwin pada usia yang matang. Anda tidak suka orang-orang yang menentang kamu. Anda juga menyimpan dendam yang bersalah dengan anda. Anda adalah perbelanjaan seorang lelaki yang kuat. Pada masa hadapan anda adalah professional dalam kerjaya anda untuk menceburi. Tetapi terdapat juga kumpulan kecil orang yang iri hati pencapaian anda. Anda mempunyai keluarga yang bahagia.


gtg byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :*
 

Lollyop .

Asssalamualaikum , dengan nama Allah aku mula menaip . hoho , tahu tak semalam kelas tambahn aku start pukul berapa ? pukul 2.30 and habis pukul 3.30 tetap dgn kebodohan aku nih aku dtg lewat haaha time tuh 2 minit lgi klas nak hbis :O hahah aku buat selaber badak , ustazah aku tak marah langsung , hureeee nih bertambah syng ustazah nih , first time dia tak marah xD hoho then masuk-2 smpai kui 3.40 kami blik haha aku tak tahan betuii lawak la aku kan . eh aku ada tangkap dengan cousin kecil aku yang paling aku syng , dia omey macam aku msa kecik-2 , nama pun dkt sama ain dgn aina haha ibu aku kata time aku kecik aku pun macam dia hahha sorry rambut serabai sebab aku .... hm entah sebab aku tak reti ank duduk diam kot haha , comel kan ? eh k aku tembam . gtg bye assalamualaikum :*

Thursday, 17 May 2012

Dear Heart .

Bismillah , Dengan nama Allah aku mula kan menaip . Assalamualaikum :') today is friday haha semua thu la kan . hari jumaat hang sgt dingin untuk aku , this week exam and today exam paper mate :( dan aku tertnggal kalkulator serius tak cukup masa dibuatnya bila tada kalkulator , dengan sakit-2 nya aku still menjawab dgn tenang , 5 minit sblum paper dikutip ada lebih 20 soalan aku tak jawab hm bantaiii je la :"( dah la paper 2 susah gila , nak nangis dibuatnya tapi bnda dah jadi kan , kay chill aku sakit hati hari-2 entah kenapa . tak apa la aku selalu rasa cengini ,bak kata orang bersusah-susah dahulu bersengsenang kemudian auuuuuw <3 hahaha lagi pun aku bukan nya penting untuk sesiapa , baru aku sedar aku nih tade faedah langsung untuk sesiapa , aku mula berfikir sejenak apabila duduk sendiri lalu aku memikir sampai bila semua ini akan berterusan ? lalu aku cuba mencari jalan beberapa kali aku fikir untuk pindah sekolah , Allah'huakbar air mata aku mengalir lagi , kenapa ? sebab aku tak sanggup tinggal kan semua yang ada disini walaupun tiada siapapun sedar akan kehadiran aku . wa'Allah'hualam .. :') petang ni ada kelas tambahan bahasa arab aku kena pergi walaupun tiada siapa akan sedar yang aku ada x'D aku kena berusaha hoho malam pula maybe aku stay rumah nenek smpai hari ahad . okay gtg Assalamualaikum .
#ya Allah , tolong jaga hati aku supaya tidak jatuh dan bimbinglah aku ke jalan mu , aminn amin ya rabbanal alamin :)

oh hari-hari .

Assalamualaikum , guys now aku tak berap sihat . tibatiba aku dpt penykitt pelik yang bernama parkinson , penykit nih berpunca dri pucat utama otak yang mati dan akibatnya lama kelamaan pesakit akan mnjadi stroke , k memg aku tak dapat sah kan dengan jelas dari doktor pasal penyakit ni kat aaku tapi simptom-2 dia smua aku ada , serius aku tak berapa sihat aku selalu bajet sihat depan semua orang . at least aku tanak publisiti or ihsan orang lain :D hm :( aku takut gila nak pergi check kat doktor , tak mahu tak mahu . lagi pun aku story kat sini tade sapa pun tahu sebab setahu aku bila aku check tada sapa pun yg stalk blog aku nih , hahaha okay kerap gila sekrang aku nangis .  winkwink , oh hati kenapa perlu keliru lagi , disaat cinta mula mengenali aku , aku sudah jauh prgi dari nya . hm :'( k aku kuat kan ? mweheehe kay gtg byeeeee.

Tuesday, 8 May 2012

Thanks Allah For The Love :')

Bismillah , dengan nama Allah aku mulakan . hari nih kejutan bagi aku sebab si lampai kacak kita kasi present even tak bleh sentuh tapi Alhamdulillah bleh tgok , terharu :'( tak sngka dia pun ada surprise sbb aku pun ada surprise kat dia mula-2 . nak tgok ?


comel kan ? heee first time dapat bnda cengini , tak sgka dia serius sayang aku and setia , Alhamdulillah semoga berkekalan :')
ingat nak upload presnt aku kat dia tpi line slow nih pun dah terkemut-2 , tension dibuatnya :D haha  tah la even bru masuk lima hari kenai dia , aku dah mula sayang dia gegila :* wuhuu dia sweet tpi aku lgi sweet :D haha gtg bye Assalamualaikum .

Friday, 4 May 2012

ERROR :'D

Bissmillah , dengan nama ALLAH aku mula kan entry , ecewah . kay Assalamualaikum guys ;D sorry k sbb dah lebih 4 hari aku tak update entry rasanya . aku kan kata nak update hari-2 haha act , spnjg aku tak update tuh aku jadi mals kejp nak update blog haha , okay aku memang . hehe hm act rindu adik aku yang gedik-2 tuh sgt :'( dia pi kem 2 hari stu malam , smlam dia pi rini dia blik . even kjp ja dia pi , kesunyian tuh ttp terasa sbb sllu ptg-2 kami main sama-2 borak , meronda , dia la bodyguard , dia la boypreng sepenuh mana , dia la tempat aku lpas geram , dia la driver aku , dia la kawan aku and dia la adik kesyangan aku even kami sllu perang mulut tapi bila tadak dia sumpah sunyi sbb 24 jam dgn dia sllunya , huwaaa k bila aku kata aku rindu dia msti dia kata aku gedik :D haha memang pun ;p okeng , petang nih dia balik mesti dia penat , errr aku nak ajak dia pusing stu taman ptg ni heheh
 


Alhamdulillah , DD adalah pendengar setia aku skrang , sayang dia la sbb memahami . Aku tergoda lagi ketika aku kesunyian dia datang mengubat sepi aku nih , thanks Ya Allah , buat masa sekarang dia la Jejaka Kacak Lampai aku hehe . k lah gtg bye guys aummmm <3