kita ♥ awak :)

Saturday, 19 May 2012

Lollyop .

Asssalamualaikum , dengan nama Allah aku mula menaip . hoho , tahu tak semalam kelas tambahn aku start pukul berapa ? pukul 2.30 and habis pukul 3.30 tetap dgn kebodohan aku nih aku dtg lewat haaha time tuh 2 minit lgi klas nak hbis :O hahah aku buat selaber badak , ustazah aku tak marah langsung , hureeee nih bertambah syng ustazah nih , first time dia tak marah xD hoho then masuk-2 smpai kui 3.40 kami blik haha aku tak tahan betuii lawak la aku kan . eh aku ada tangkap dengan cousin kecil aku yang paling aku syng , dia omey macam aku msa kecik-2 , nama pun dkt sama ain dgn aina haha ibu aku kata time aku kecik aku pun macam dia hahha sorry rambut serabai sebab aku .... hm entah sebab aku tak reti ank duduk diam kot haha , comel kan ? eh k aku tembam . gtg bye assalamualaikum :*

No comments:

Post a Comment