kita ♥ awak :)

Monday, 28 November 2011

Anything that's I think .

Dear Blog , and all blogers *yanng bca entry aku jew lha !* Okay now Aku always terpiki kalau oranng yang pentinng dlam hidup aku pergi jauh dr kehidupan aku , sedihnya . Synng you know what now aku sekrngg cpt terasa , sensitif hati aku cepat jew sedih then aku nanges . haha Okay aku betul-2 nh , korang penah rasa ta kehilangan ? Penah right ? mesti tahu betapa peritnya hati bila tahu kebenaran yang kita sndiri ta na tahu . Rasa kehilangan memang menyeksakan , really ! Aku bukan cakap pasal boyprenng or what aku tga cakap psal smua oranng yngg pentingg dlm hidup aku ! Hargai lha bila bersama jangan bila da tada baru na hargai itu bodoh namanya ! End here Kbye :*

Wednesday, 23 November 2011

Assalamualaikum , Dear Diary :( You know what ? Orang yang aku synng selama nh ta suka kd aku :'( sedih gila right ? Patut lha selama nh status dya aku rasa mcam bnyak yang ada sangkut paut nan aku . Sumpah ! Memanng ta sangka :( Sedih bhai ! Rasa macam aku lha manusia palingg bodoh kd dunia nh . Okay aku tahu , bukan semua orang suka right nan perangai kita ? But , I have change . Now baru aku paham ta semestinya orang yg kita synng suka kita right ? Hmm . Bnyak gila dugaan dalam hidup aku nh , Now AI da ta layan aku , okay aku slah :( AN pung ta berapa . btw aku rindu gila kad AI :'( AN pung :'( Ya Allah kuad kan lha hamba mu ini . Hm Da malas na type manyak , End here Kbye :'(

Sunday, 20 November 2011

Real me .

Assalamualaikum , dear diary :) You know what aku memg kuad cemburu ta kesh lha dgn siapa-2 pung . So what ? aku susah na buang perangai nh . Ta pyh na hipokrit right ? haha Entah kenapa hati aku jadi sakit gila bila tengok orang yg aku sygs rapat dengan orang lain then aku nh dya ignore ja . Aku ambil keputusan malas na piki , after all this aku ta na tego or what dgn dya da . Ya lha hapa ta nya na tego kena tunggu aku tego dulu baru na merangkak-2 tego aku . Sakit hati bhai ! relay sibling pung aku da remove . Geram doe ! Argh ! malas piki lanta hang lha . If dya sygs aku mesti dya cari aku punya .
One more things , aku bukan nya na hampa kan perasaan lelaki yang minta coup kd aku in honestly aku tada feel sorry kay semua . Waiting for the real prince <3 mwehehe that's can accept me as who I'm :>
Okay end here Kbye

Thursday, 17 November 2011

Need a second chance :'(

. Assalamualaikum , Dear diary aku rasa sedih ttaw kenapa , rasa kosong . makan ta lalu .. hm , aku selalu teringatt kd ex aku bukan MM oke! Rasa menyesal gila sbb dulu aku ta siyes nan dya , aku ta jaga dya . aku sedih sgtt-2 , Dya lha paling sweet , baik , caring , loving , setia and always make me smile . Da na dktt setahun kteowg putus . Aku rasa kecewa sesgt , sb lepas break dya ta terima siapa-2 pung dalm hidup dya , ta mcm aku . oke aku terus terang , Farhan but kengkwn pgl dya pa'an . Aku sygs dya , if dpt peluang kedua aku akan sygs dya mcm ku sygs diri aku , aku akan jaga dya mcm mana aku jaga maruah aku , aku akan setia nan dya mcm mana aku setia nan Allah . really! I need a second chance . Aku rindu time dya kata I love you , Aku rindu time dya pujok aku , Aku rindu time kita gelak sesama , Aku rindu time tiap-2 malam kteowg meet </3 huwaaaaa! i miss all our's memories :'( please come back!

Tuesday, 15 November 2011

Random : )

. Assalamualaikum bloger , okay lama kens BN ta update blog ? act , bukan tada story na buad entry but rasa malas gila na update . mwehehe tgok blog nh wajah baru right ? pink suda hilang maa , *ikot mood suda blog nh , ngehngeh x'D oke , time Raya Aidiladha ryto BN balik kuala kangsar btw sana best gila , rest ja :** haha now minggu nh act last week skola but BN malas gila na pegi . ahha tggu duet RM100 to jew . mwehehe so ? malas na tulis manyak-2 kang jadik karangan plok da . end here lha kan , kbye lots of love ; )
#trying to smile .

*re-upload picture lama , kushikushi :**