kita ♥ awak :)

Saturday, 31 March 2012

Oh Bahagia :')

assalamualaikum . dear blogers kay lama gila tadak la gila kan haha lama gila ta update entry . hm banyak yang dah berlaku :') hidup aku penuh misteri . pasal SF haha act dia saja na uji aku sebijik time form1 :/ hhaha ta sangka kita smpai skang . hm iloveyousomuch . TA ? pun da okay better dri dulu tpi entah rasa somethng ta kena haha alaa aku kan kuat jeles hehe IS ? entah la dia tu suka simpan prasaan dia :| FH ? aku mimpi dia mlm td . hm tapi dia really ta na aku da . aku mcm tak jumpa apa yg aku cri sebenaqnya . aku rasa tengah tipu diri sendiri . hope kputusan aku kli ni ta menyushkan sapa-2 .bestie ? everything gonna okay until one girl change my mood . kbye tc blogers .

Saturday, 10 March 2012

Kenangan :')

Dear bloger , dunia nih penih dgn cubaan . errr >,< aku still ta bulh lupa kan TA even aku da ada penganti dia . kdang-2 aku sllu salah kan diri sendiri dgn hapa yg berlaku kad dia skang nih , prasaan risau , always ada bila dgar orang ckp pasal dia . entah kenapa saban hari aku asyik terigat kan dia . aku tahu semua nih buleh mlukakan lagi hati bestie-2 aku dgn intan . SF already leave me , look i always make people feel sad . Oh Shit , i'm Really fool . Dunia oh dunia bwa aku terbng ke bintang tanpa melihat kebawah lagi :')