kita ♥ awak :)

Saturday, 31 March 2012

Oh Bahagia :')

assalamualaikum . dear blogers kay lama gila tadak la gila kan haha lama gila ta update entry . hm banyak yang dah berlaku :') hidup aku penuh misteri . pasal SF haha act dia saja na uji aku sebijik time form1 :/ hhaha ta sangka kita smpai skang . hm iloveyousomuch . TA ? pun da okay better dri dulu tpi entah rasa somethng ta kena haha alaa aku kan kuat jeles hehe IS ? entah la dia tu suka simpan prasaan dia :| FH ? aku mimpi dia mlm td . hm tapi dia really ta na aku da . aku mcm tak jumpa apa yg aku cri sebenaqnya . aku rasa tengah tipu diri sendiri . hope kputusan aku kli ni ta menyushkan sapa-2 .bestie ? everything gonna okay until one girl change my mood . kbye tc blogers .

No comments:

Post a Comment