kita ♥ awak :)

Tuesday, 8 May 2012

Thanks Allah For The Love :')

Bismillah , dengan nama Allah aku mulakan . hari nih kejutan bagi aku sebab si lampai kacak kita kasi present even tak bleh sentuh tapi Alhamdulillah bleh tgok , terharu :'( tak sngka dia pun ada surprise sbb aku pun ada surprise kat dia mula-2 . nak tgok ?


comel kan ? heee first time dapat bnda cengini , tak sgka dia serius sayang aku and setia , Alhamdulillah semoga berkekalan :')
ingat nak upload presnt aku kat dia tpi line slow nih pun dah terkemut-2 , tension dibuatnya :D haha  tah la even bru masuk lima hari kenai dia , aku dah mula sayang dia gegila :* wuhuu dia sweet tpi aku lgi sweet :D haha gtg bye Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment