kita ♥ awak :)

Saturday, 28 April 2012

Assalamualaikum ~ today ada kelas , k gila bapok aku malas ~ hahaha mula-2 planing  mcm today nak meet somebody ! argh lupakan ! kay klas sain hari ni , start pukul 10.30  , aku bgun kol 8 kms umah smpai kui 9 then aku ngadap tv ! awww kartun aku hehhe tak-2 today aku tgok cita cina title JOURNEY OF THE WEST , comel cita dia hahah fav aku . kay abai kan aku mandi kui 10 then time nih la aku kalut bagai smua haha , aku nak adit aku antaq tpi dia duk buat taik mata lgi , so ibu aku antaq so hampa thu la ibu aku bukan minah or mat wermpit mcm kteowg hahahah kay kidding smpai 10.30 tepat sbb aku force ibu aku swoh cepat sbb tkut kawan-2 aku masuk klas dah tggai dah last-2 aku smpai awai dri depa kay pecah record kejp ;p then nmpak my botak ! aw aw hahaha , dia senyum kat aku k jelly , syng isnin kta jumpa k i rindu you ;p hahaha jangan dengki wey ! haha kay fullstop then habis klas 12 , then adit aku ambik dia ajak pi meet somebody yg kmi dah plan , last-2 tak jdi nak meet , err aku dah lapaq ! aku pun hapa lgi pau lew adit aku makan kfc aw aw ! smua owg husya kerek ja kat kami aku rasa depa ingat kami dua couple kut sbb rapat sgt , oh lantak la sbb adit aku main suap-2 pulok ;p blik kui 2 , sbb kami lepak dua lama haha sembang merapu then blik . ptang aku excercise , cewah ! hahaha so sweet . okay-2 tuh ja kut end here bye aummm .

No comments:

Post a Comment