kita ♥ awak :)

Saturday, 21 April 2012

sunday is really boring

Morning , morning , morning . mcam biasa hari ahad yang membosan kan tiap-2 minggu cengini arghhh ! and tiap-2 minggu juga la hri ahad aku mandi lambt mcm skrng aku blum mandi lagi hahaa okay-2 act bukn nak story pasal ahad or mandi ke hapa . hm mcm entry sblum ni SF dah 100% pergi so aku kena la update blog hari-2 sbb tade sape aku nak cerita mwehehhe kay chill ^.^ huh ! nak tahu tak aku semakin gemok ? okay maybe ramai yang tak perasan tapi siyes brat aku pun dah naik , aku asyik bayang kan yang aku gemok ;D hahah gerenti comel hahah kidding saja maa , pagi tadi aku mkan punya la bnyak smpai ibu aku kata TENGAH HARI JANGAN MAKAN then dia membebel pasai gemok mcm-2 kay aku buat sumbu pekak jo ;D okay guys , gtg byeee aumm

No comments:

Post a Comment