kita ♥ awak :)

Monday, 23 April 2012

Fuhhh ~

Assalamualaikum , K today aku terkejut aku masuk lumba lari 400meter , sbb nak dkat 1 thun lbih aku tak masuk , and plus-2 aku tak berapa nak sihat . buktinya tadi gila buah pinggang blah kiri skit gila then semput , memg aku tak sempat nak hbis kan lrian sikit je lgi lau tak masuk separuh akhir . oh ya ! today birthday teacher tersyng , cikgu haidad kteowg selebrate tdi , dia blnja makan , aumm syng teacher haahha hm tpi aku agak kecewa la rini , aku duk gedik kat org , orang tak kisah kat aku hm k aku sedar :') kay blogers gtg byeeee ;)

No comments:

Post a Comment