kita ♥ awak :)

Sunday, 29 April 2012

WANNA MY OWN HOLIDAY !

Assalamualaikum , today macam hari ahad-2 yang lain amat membosan kan tpi hari ni tak ketara sgt kebosanannya sbb aku sibuk melayan kerenah adk-2 sampai tension ~ ahahha kidding , pgi mcm sllu lan kan , ptang aku excercise lagi mcm smlam aku kayuh basikal heheh , laju macam minah wermpit wooo tpi low class la hahah then malam aku dinner kat luar , picture mlam nih ada dlam nfon nak upload line slow macam siput babi ~ err -,- bak kata adik aku yang kecik skli *sabaq ja la hahahah
Weii esok skola , kay bosan ~ plus-2 esok aku kena pulak alahai menyampahnya ! kay la gtg bye tc guys aumm .

No comments:

Post a Comment